TESTIMONIALS

urban goddess

Just in that one evening, in the few minutes I spoke, I felt months of sorrow releasing.

Mira

urban goddess

I’ve cried, I’ve moved, I’ve released, I’ve rested. And never at any point did it feel unnatural, unusual or unsafe. This nourishes my soul deep.

Maria

urban goddess

So many reasons for me to come again. The complete honesty that’s welcomed in the group. The stepping away from our limited external identities, and dropping into one’s real life, the one of heart, womb and memory.

Anna

urban goddess

My sisters, you are home.

Frida

urban goddess

Underbart att få vara med. Jag tog med mig värmen. Och tryggheten, respekten och känslan av att tillhöra. Att vi alla är ett. Att få känna att det är värdefullt och självklart att vara kvinna. Och det var inspirerande att träffa så många andra kvinnor med olika upplevelser men ändå så lika.

Matilda

urban goddess

Det var en plats där jag fick vara helt mig själv, med blödningar, kramper och orgasmglädje. Jag gillade den öppna, trygga och kreativa atmosfären som var ett resultat av ceremonierna.

Alexandra

urban goddess

Njöt mycket av att se och känna att jag har en plats i kvinnosläktet och bara genom att vara ärlig kunde bidra med något värdefullt för andra kvinnor.

Ellinor

urban goddess

Det var en väldigt mäktig känsla att vara en del av en grupp kvinnor som öppnar sig så. Verkligen unikt.

Saga

urban goddess

Kristina, du är inte bara en kvinnlig utan även en manlig förebild för en ung kvinna som mig.
Vi behöver dig.

Aleksandra

urban goddess

Fåtal gånger har känt mig så grundad , autentisk & hållen (trygg).

Esmeralda

urban goddess

Denna kväll var oförglömlig och jag gick ifrån cirkeln med ett hjärta som var lättat och fyllt med glädje. Jag gick stolt från cirkeln för jag fick erfara och se både ljus och mörker i andra kvinnors liv samtidigt som jag fann modet i att vi alla vågade sluta samman för att stärka och lyfta varandra.

Esmeralda

urban goddess

Så häftigt att man kan få känna sig så trygg i ett rum fullt av främlingar att man kan släppa allt och låta energin flöda.

Elin

urban goddess

Fantastiskt vackert. Den här cirkeln är något jag önskar att varje kvinna och man skulle få uppleva.

Paula

urban goddess

Tack för att jag får vara en del av ett större medvetande i cirkeln och ta del av andra coola starka kvinnor. Så maxat!!

Emelie

urban goddess

Det var ett väldigt vackert och tryggt space från start. Jag hade möjlighet att utrycka mig fritt, gråta och skratta med kvinnor jag mötte för första gången men som kändes som systrar sen en lång tid tillbaka. Kärlek och värme fanns i rummet till alla som var där och det fanns inget att vara orolig över. Väldigt fina övningar som hjälpte mig att få nya insikter och som hjälpte mig att släppa taget om gammalt.

Alexandra

urban goddess

I experience the gathering as a slice of time where one can emotionally disarm oneself. The three questions you ask are key to this, since it immediately steers us away from the purely cognitive to the very fabric of our lives. The deep unheard, unfelt. One does not even know oneself what is there, until it is revealed as one speaks.

For me one of the circle’s most transforming qualities is the absence of verbal feedback. One is finally able to hear one’s own words, received in silence, unaltered. No solutions.

I feel deeply comforted by our shared selves.

This type of gathering has tremendous significance to me.

Chery

urban goddess

“Du är en av de viktigaste kvinnorna i samtiden. ❤️ Det du gör och dina ord är banbrytande och en av få som har mod att lyfta patriarkatets framfart på många plan.”

Diana

urban goddess

Din röst står för frihet från förtryck, kärlek till sig själv och andra och respekt för livet och skapelsen. Dina texter bekräftar kvinnor i alla led

Johanna

urban goddess

Du är en av de mest lysande, intelligenta, varma och klara rösterna här i Sverige. På relativt kort tid har du mutat in en del av det svenska opinionsbildande hörnet och gjort dig synlig och någon att räkna med. Stort och fucking modigt.

Yvonne